interior

logo-new-erlau-2016

PROJECTINRICHTINGEN

INTERIOR

Download catalogus

Projectinrichting Interior Erlau – Decorlux: “Veiligheidsconcepten voor de sanitaire ruimte”ICONIC AWARD 16

Samen met het engagement voor een universeel ontwerp, definieert Erlau maatstaven in kwaliteit, functionaliteit en ergonomie voor moderne en tijdloze projecten voor zowel binnen als buiten.

In de private en publieke zorgsector zijn natte en gladde oppervlakken in de badkamer, douche of wc , een combinatie die het risico op ongevallen vaak verhoogt.

Daarom stellen ontwerpers en gebruikers hoge eisen aan stabiliteit en veiligheid, terwijl ook het esthetische belangrijk blijft.

Wij van Erlau gaan deze uitdaging sinds tientallen jaren aan met altijd nieuwe normen in productontwikkeling, materiaal onderzoek en kwaliteitszorg.

Om aan deze unieke behoeften van onze klanten te voldoen, hechten wij veel belang aan individueel en professioneel advies.

MEER ERGONOMIE

Erlau-Technologie is op mensenmaat ontwikkeld.
Warme kleuren en aangenaam aanvoelende kwaliteits-oppervlakken zorgen voor be“grijp“bare veiligheid
bij onze hand-en steungrepen.

MEER ATTRACTIVITEIT
Eenvoudige en kostenbesparende plaatsingen; door een moduleerbaar aanbouwprincipe en doordachte bevestigingssystemen, dit zonder in te boeten aan attractiviteit.

MEER KNOW-HOW
In ziekenhuizen, revalidatiecentra, openbare baden, woonzorgcentra of gehandicaptenzorg faciliteiten, overal zijn Erlau-producten in gebruik sinds vele jaren.

MEER INNOVATIE
Mooie en zelfverklarende Erlau-Producten verminderen de veiligheidsrisico‘s in de sanitaire ruimte, en verhoogt daardoor het welzijn in zowel de private als openbare sanitaire ruimte.

□ handgrepen wellgrip & rondgrip □ console-handgreep □ opklapbare steungrepen
□ douchezit □ instaphulp go-in □ spatwatergordijnen □ douchegordijnen
□ sproeikopstangen □ douchegrijpstangen □ spiegels □ accessoires

DECORLUX – INTERIOR – EXTERIORHIJSTECHNIEKCONTACT

taal/langue: Frans