“Zitcultuur voor de openbare ruimte”

Samen met het engagement voor een universeel ontwerp, definieert Erlau maatstaven in kwaliteit, functionaliteit en ergonomie voor moderne en tijdloze projecten voor zowel binnen als buiten.

De harmonie tussen esthetiek en design, comfort en flexibiliteit, vandalisme-bestendigheid en duurzaamheid, is steeds aanwezig bij de door ons aangereikte concepten.

In het park, voor het station, in voetgangerszones of op speelplaatsen; het gamma buitenmeubilair van Erlau voldoet hier aan de hedendaagse gestelde eisen, en levert zo ook een bijdrage aan oplossingen met de juiste toekomstvisie.

Als toonaangevend fabrikant en sinds meer dan 50 jaar maken wij gebruik van ons bestaand en voortdurend evoluerend potentieel van technische en innoverende „Know-How”.

BESTAND TEGEN WEER & WIND

De kwaliteit van Erlau buitenmeubels houdt stand, zelf bij de meest extreme weersomstandigheden.

Onze producten hebben uitstekende internationale referenties :
Vanuit Noorwegen waar regen, sneeuw en extreme koude heerst,
tot in Singapore waar de luchtvochtigheid vaak 90% is,
in Riadh, waar de temperatuur kan oplopen tot 45° C in de schaduw,
en in Calgary, een stad met een temperatuur die kan dalen tot -25°.

Erlau heeft haar programma uitgebreid met Vitagym bewegingsapparaten. Het in nauwe samenwerking met een ergonoom ontwikkelde bewegingsprogramma belast spieren op een gezonde manier en is laagdrempelig.

De apparaten van Vitagym zijn getest volgens TÜV, en conform met DIN 79000:2012 en kunnen dus onbeheerd in de openbare ruimte geplaatst en zelfstandig gebruikt worden.

Meer over de kwaliteit van onze buitenmeubilair en de service die wij geven, kunt u lezen op onze geheel vernieuwde website.

✔ zitbanken-configurator ✔ modulaire zitsystemen ✔ picknick-combinaties
✔ tafels en stoelen ✔ ligbedden ✔ afvalbakken ✔ fietsparkeersystemen
✔ afzetpalen ✔ plantenbakken ✔ vitagym® ✔ vitagarden®

    Exterior catalogus downloaden?

    By Erlau